Почистването на тоалетната чиния категорично не е едно от нещата,

...
Почистването на тоалетната чиния категорично не е едно от нещата,
Коментари Харесай

Какво се случва, когато хвърлите скилидка чесън в тоалетната чиния, преди да заспите

Почистването на тоалетната паница изрично не е едно от нещата, с които домакините обичат да си запълват времето. Дори бихме споделили, че това е измежду най-неприятните занимания за множеството къщовници.

Знаете, че дезинфекцирането и почистването на тоалетната паница изискват не малко време, старания, а и нерви. Обикновено за задачата се употребяват специфични препарати, чието деяние е нападателно. След половин час, прекаран в мокрото помещение, стартира да ни се вие свят от миризмите.

Ще ви споделим един изумителен трик, способстващ почистването на тоалетната паница и освен това без намесата на профилирани препарати.
 НИКОГА не изхвърляйте тези неща в тоалетната! НИКОГА не изхвърляйте тези неща в тоалетната!
Поради някаква причина хората нямат проблем с това да изхвърлят какво ли не в тоалетната си, когато се чудят къде да го хвърлят. И дока...

Как скилидките чесън способстват за почистването на тоалетната?
От вас се изисква всяка вечер, преди да заспите, да пускате по една скилидка чесън вътре в тоалетната. Правете го няколко пъти, в продължение на 2-3 седмици. Знаете, че този зарзават, като се изключи че се употребява в кулинарията, има и антибиотични и противогъбични свойства.

Ако вършиме това няколко седмици, тоалетната ще бъде съвършено чиста, без да се натрупва плака. Разбира се, ще бъде нужно да почиствате с препарат, само че не и с подобен, чието деяние в свръх нападателно.

Грижете се за хигиената и чистотата в дома си, възползвайки се колкото се може повече от натурални средства. Няма нищо по-хубаво от това да използваме даровете на природата и да ограничаваме покупката на всевъзможни нездравословни химикали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР