Почистване на негативната енергия в дома с растения Хората отглеждат

...
Почистване на негативната енергия в дома с растения Хората отглеждат
Коментари Харесай

Почистване на негативната енергия със стайни растения

Почистване на отрицателната сила в дома с растения

Хората отглеждат стайни растения по доста аргументи – за декорация на къщата или за филтриране на въздуха. Но това надалеч не е всичко, на което са способни растенията. Някои растения оказват помощ да се извърши къщата с позитивна сила, да се почисти от негативността и да се възвърне верния поток от витална сила.

Най-добрите стайни растения

Спатифилум
Това цвете символизира духовно, умствено и физическо благополучие. То също по този начин обезврежда вътрешните негативни потоци. Това растение се усеща най-добре в затъмнени пространства, без директна слънчева светлина. Чувства се добре даже в офиса. Ако го поставите в спалнята – това ще ви даде чувство за успокоение и ще възстановява съня.

 Почистване на отрицателната сила със стайни растения

Жасмин
Цветето притегля позитивна сила и оказва помощ за подсилване на връзките. Едно цвете ще сътвори сантиментална атмосфера, а сладкият му мирис ще успокои мозъка и ще извърши тялото с сила. Най-добре вирее в южната част на къщата.

 Почистване на отрицателната сила със стайни растения

Розмарин
Розмаринът ще ви помогне да почистите въздуха и да подобрите притока на благоденствие към вашия дом. Миризмата на розмарин незабавно покачва настроението, а също по този начин понижава умората, усъвършенства паметта и лекува безсънието. Освен това, носи вътрешен мир на своя собственик. Най-добре да поставите растението на слънчево място и да го поливате умерено.

 Почистване на отрицателната сила със стайни растения

Бамбук на щастието
На Изток той е знак на разцвет и развиване от хиляди години. Според Фън Шуй отвесните стъбла на това растение, ориентирани към слънцето, въздействат на виталната сила, жизнеността и физическата интензивност. Бамбукът се нуждае от едва осветяване и малко количество вода.

Дърво на парите
Това растение от дълго време е известно със своята позитивна сила. То основава поток от добра сила, който носи шанс. Поставете го в ъгъла, с цел да се освободите от безпокойството, напрежението и отрицателните мисли.

Орхидея
Причудливо и капризно растение, само че в това време си коства да я имате вкъщи. Привлича позитивна сила и усъвършенства потока на сила в къщата. Това е продължително цвете, което има прелестен мирис и голяма гама от нюанси. Орхидеите интензивно създават О2, тъй че са идеални за спалнята.

Алое вера
Алое вера носи шанс. За потребните му свойства няма какво да се каже, те са безчет. Растението не понася директна слънчева светлина, тъй че местоположението на това растение би трябвало да се избере деликатно.

Градински чай
Градинският чай има невероятни почистващи свойства, които оказват помощ да се отървете от отрицателните страсти като яд и боязън. Благодарение на градинския чай енергийните потоци в къщата се възвръщат и това се отразява позитивно на живота ви.

Вижте още: Кисело зеле: спазвайте следните препоръки, с цел да бъде хрупкаво и сочно

Не е належащо неотложно да придобивате всички стайни растения едновременно, с цел да подобрите живота си. Ще бъде задоволително да си набавите едно. Просто изберете това, което харесвате и което ще радва окото. Ако откровено се грижите за растението, тогава то ще извърши дома ви с позитивна сила и ще ви избави от негативността.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР