Починало е 5-годишното момиченце, пострадало при катастрофата на пътя Бургас

...
Починало е 5-годишното момиченце, пострадало при катастрофата на пътя Бургас
Коментари Харесай

Почина 5-годишното момиченце, ранено в катастрофата край Бургас

Починало е 5-годишното момиченце, потърпевшо при злополуката на пътя Бургас - Елхово, оповестиха от Радио " Фокус " – Бургас, базирайки се на информация от УМБАЛ - Бургас.

Инцидентът стана на 5 юни т.г. към 22.20 часа на пътя Бургас – Елхово при км 80 до село Константиново. Тогава породи преден конфликт сред лек автомобил Volkswagen Touran, с бургаска регистрация, ръководен от 30-годишен мъж от Бургас и лек автомобил Opel Zafira, с бургаска регистрация, ръководен от 44-годишен мъж, също от Бургас.

При злополуката почина лидерът на лекия автомобил Opel Zafira. В УМБАЛ - Бургас навреме са били откарани: лидерът на лекия автомобил Volkswagen Touran и пътуващите в лекия автомобил Opel Zafira - 23-годишен от Бургас и момиченце от Бургас на 4 години и 8 месеца. И тримата бяха настанени в отделението по реанимация на УМБАЛ - Бургас с диагноза „ Политравматизъм “ и с заплаха за живота.

Причината за случая е, че лидерът на л.а. Volkswagen Touran, движещ се от Бургас към Елхово, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска челно в движещия се към Бургас в личната си лента лек автомобил Opel Zafira.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР