Починалият служител на завод Аресенал“ е бил ръководител на работна

...
Починалият служител на завод Аресенал“ е бил ръководител на работна
Коментари Харесай

Починалият служител на “Арсенал“ - ръководител на група с дългогодишен опит в подобни процедури

Починалият чиновник на цех „ Аресенал “ е бил началник на работна група с дълготраен стаж. Мъжът е имал опит в процедури като следено заличаване на взривни смеси и барут, обявиха от прокуратурата. 
Прочетете още
Вследствие на случай той е получил изгаряния в региона на ръцете и краката. Бил откаран с ведомствена кола за спешна помощ до Пловдив, където по-късно е умрял. 

Все още не са открити аргументите за настъпване на случая. Очаква се назначението на експертизи. Образувано е досъдебно произвеждане, което през днешния ден ще бъде признато от Окръжна прокуратура в Стара Загора. Ще бъде предоставено следствието на следовател.

От прокуратурата обявиха, че ще се проверява закононарушение по член 123 от Наказателен кодекс - „ гибел заради неведение или немарливо осъществяване на занимание или на друга правно регламентирана активност, представляващи източник на нараснала заплаха “. Законът планува наказването е от 1 до 6 години.

Органите обявиха, че двата гърмежа, които през вчерашния ден са били осъществявани в заводите „ Арсенал “ не са има общо между тях. случаят е настъпил при вторият – този, осъществен по обяд. При него се е унищожавала бракувана продукция.

По мотив случаят, след който починаха няколко чиновници на „ Арсенал “ от прокуратурата обявиха, че не престават следствените дейности и се изчакват експертизи, с цел да се създадат изводи.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР