Починалите вследствие на коронавируса в Италия вече са 1266, а

...
Починалите вследствие на коронавируса в Италия вече са 1266, а
Коментари Харесай

Първи смъртни случаи от COVID-19 в Люксембург и Украйна, нови в Италия и Франция

Починалите в резултат на ковид в Италия към този момент са 1266, а инфектираните - 17 660, заяви италианската работа за гражданска отбрана, представена от Ройтерс.

Според службата от болестта изцяло са се възстановили към 1439 души. В сериозно положение се намират 1328 пациенти.

Смъртните случаи в Италия се покачиха с 250 души за ден, общо са 1266 души

Във Франция смъртните случаи вследствие на ковид станаха 79, откакто още 18 души починаха от вирусното заболяване, съобщи ТАСС, като се базира на изказване на френския министър на опазването на здравето Оливие Веран. Заразените в страната са към този момент 3661.

Потвърдените случаи на ковид в Германия се усилиха със 671 и в този момент са 3062, заяви през днешния ден Институтът "Роберт Кох ", представен от Ройтерс.

Люксембург заяви през днешния ден за първия смъртен случай от ковид на своя територия, съобщи Франс прес, като се базира на люксембургските здравни управляващи. Починалият е 94-годишен мъж, който от през вчерашния ден бил в сериозно положение.

В Украйна също бе регистриран първи смъртен случай от ковид, съобщи Франс прес. Става въпрос за 71-годишна жена, която тази седмица е била призната в болница в град Житомир с пневмония. Наскоро дамата посетила Полша.

Украинските управляващи взеха решение да затворят границите за чужденци за минимум две седмици и да преустановят религиозните служби като част от ограниченията за битка против разпространяването на вируса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР