Починал е още един потребител на Дома за лица с

...
Починал е още един потребител на Дома за лица с
Коментари Харесай

Втора жертва на заразата с COVID-19 в Качулка

Починал е още един консуматор на Дома за лица с умствена назадничавост в населено място " Качулка ". Имал е съпътстващи болести, оповестиха от Областния спешен щаб в Сливен.

16 са новите случаи на инфектирани в общественото заведение за последното денонощие.

Днес екип на Военна болница – Сливен ще преглежда на място заболелите консуматори и ще направи оценка на клиничното им положение. Общо 39 са новите случаи на COVID-19 в региона.

От тях с изключение на 16 заболели в " Качулка ", има инфектирани и медици -двама лекари, четири медицински сестри от две лечебни заведения, помощник-фармацевт и водач на кола за спешна помощ.

Доц. Мангъров: Начинът за справяне с ковид не са маските Лекар и две медицински сестри от МБАЛ-Девин са с COVID-19 Затягане на контрола: Масови инспекции за носене на маска в пловдивския градски превоз 1024 новозаразени с Коронавирус - 19 за денонощие, най-вече в София и Пловдив Разкриват Национален логистичен център за COVID-19 у нас COVID-19 у нас – все по-настъпателен Израел ни вкара в „ алената зона “ поради покачвания брой инфектирани с COVOD-19 От през днешния ден в Пловдив: До 100 клиенти в хипермаркетите Срещу COVID-19 в бургаска болница на първа линия се изправят най-младите лекари Жертвите в бяло се усилват: Още двама медици изгубиха борбата с COVID-19 „ Чети етикета “: 90% от продаваните онлайн маски не подхождат на стандартите за качество Тихомир Безлов: Твърди ограничения против COVID-19 значат политически конфликт След тежката загуба в Бургас: Колегите на проф. Георги Хубчев с апел да се пазим Близо 25% са позитивните проби за COVID-19 през последното денонощие Националният ръб по туризъм желае общи ограничения против COVID-19 в зимните курорти Медицинският университет в Плевен минава превантивно към онлайн образование Коронавирус отделенията са запълнени или пред запълване в няколко града у нас Москов: Дотук ръководството не се е справило с Коронавирус рецесията, тъй като обществото е разграничено на две Български доктор с остра реакция на предлагането на премиера за понижаване на карантината 603 нови случая на COVID-19 у нас
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР