Починал е един от пострадалите при катастрофата с патрулка на

...
Починал е един от пострадалите при катастрофата с патрулка на
Коментари Харесай

Починал е един от пострадалите при катастрофата на АМ „Тракия” с тир и патрулка

Починал е един от потърпевшите при злополуката с патрулка на Автомагистрала „ Тракия ”. Както TrafficNews.bg заяви, 48-годишният мъж бе признат в тежко положение в МБАЛ - Пазарджик.
Прочетете още
Той е умрял тази нощ в Отделението по анестезиология и интензивно лекуване, където беше наведен след реанимационните мероприятия в Спешно поделение на МБАЛ-Пазарджик и възобновена сърдечна и дихателна активност, оповестяват от лечебното заведение.

Пострадалият беше признат в болничното заведение с фрактури по тялото, ампутиран ляв крайник, непълен пневмоторакс и други контузии.

Припомняме, че случаят стана на 67-ия километър в платното в посока Пловдив. Екип на " Пътна полиция " е бил сигнализиран за аварирал автомобил. Извикани са коли за спешна помощ, които да транспортират потърпевшите хора. Полицаите навреме са обезопасили региона с конуси. Към чиновниците на реда се приближил водача на аварирала кола и ги заговорил. Малко по-късно камионът опустошава конусите и патрулката, която се озовава в канавката в резултат на удара.

От самокатастрофирала кола, поради спукана гума, в болничното заведение са признати 23-годишен мъж и 25-годишната му брачна половинка и двегодишното им момиченце, както и 25-годишния водач на автомобила. Малкото дете, което е с черепно-мозъчна контузия и травма на белите дробове, е прегледано и превозено от екип на ЦСМП-Пазарджик към УМБАЛ “Свети Георги “ в Пловдив. 23-годишният му татко е с контузия на гръден панер, а 25 -годишният водач е с травма на гръдния панер и лява китка. 25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен. Трима са отказали хоспитализация.

Починалият 48-годишен мъж е бил тежко ранен, откакто е ударен от товарен автомобил, до момента в който беседва с служителите на реда пристигнали на мястото на първата злополука.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР