Починаха трима с COVID-19. Те са двама мъже на 79

...
Починаха трима с COVID-19. Те са двама мъже на 79
Коментари Харесай

Починаха трима с COVID-19 в Хасковска област

Починаха трима с COVID-19. Те са двама мъже на 79 и 64 година от Хасково и Димитровград. Третата жертва е 81-годишна жена от Харманли. 4 са новите случаи на ковид в района през последното денонощие в района. Новите позитивни проби са в Хасково, Димитровград, Ивайловград и Маджарово. Това оповестиха от Областния действен щаб.

Общо 7681 са случаите на инфекцията в района от началото на пандемията до през днешния ден.Хоспитализираните с доказан PCR тест, въведени в Единната осведомителна система, са 282. В МБАЛ-Хасково са настанени – 111. В МБАЛ „ Св. Екатерина “ в Димитровград са 13. В МБАЛ-Харманли са настанени 24. В МБАЛ-Свиленград са 66. В Специализираната болница за интензивно лекуване на пневмо-фтизиатрични болести в Хасково – 15. В лечебни заведения отвън региона се лекуват 53. На домашно лекуване са 1660 души, умряли са 449 и изцяло излекувани 5290.

Четири от откритите случаи, обявени през предишните дни, са трансферирани по местоживеене и в Единния информативен портал е настъпила промяна.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР