Почина уважаван лекар от болницата в Лом, научи първо агенция

...
Почина уважаван лекар от болницата в Лом, научи първо агенция
Коментари Харесай

Скръбна вест! Почина уважаван лекар от болницата в Лом /снимка/

Почина почитан доктор от болничното заведение в Лом, научи първо организация BulNews.
След тежко боледуване е умрял доктор Виталий Илиев, Началник на Отделение по образна диагностика.
52-годишният доктор Илиев приключва „ Медицина “ във Висш медицински институт-Плевен през 1995 година и незабавно стартира работа в МБАЛ „ Св. Николай Чудотворец “ в Лом като доктор в Отделение по образна диагностика.
Изявен в годините като един от най-хубавите ординатори в отделението, през 2009 година, той придобива степен магистър-лекар, експерт по Образна диагностика. Година по-късно оглавява отделението по образна диагностика, ръководейки обединен екип.
Като шеф на отделението той усъвършенства диагностичната активност и спомага за модернизирането на апаратурата, която и към днешна дата се явява жизненоважна за региона.
През април 2012г. доктор Илиев е назначен за заместник-управител на МБАЛ „ Св. Николай Чудотворец “-Лом в направление „ Контрол върху качеството на здравната активност “, като заема поста до 2018 година
Той е доктор с редица следдипломни квалификации в разнообразни посоки на образната диагностика.
"Екипът на МБАЛ „ Св. Николай Чудотворец “-Лом изгуби освен един от най-хубавите си експерти, а правилен другар, същински човек - непосредствен, правилен и честен ", написаха сътрудниците му.
Поклонението ще се състои на 11 август, от 11 часа, в Храм "Свети Никола Нови ", а погребението от 12 часа, в централния гробищен парк на Лом.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР