Почина легендарният български футболист Емил Кючуков. Почина един от най-славните футболисти

...
Почина легендарният български футболист Емил Кючуков.
Почина един от най-славните футболисти
Коментари Харесай

Почина легендарният български футболист Емил Кючуков

Почина именитият български футболист Емил Кючуков.

Почина един от най-славните футболисти на футболния тим „ Марек “ от Дупница – Емил Кючуков. Легендата на клуба на югозападния град е напуснал този свят на 70-годишна възраст, стана ясно от известието на „ Марек “ – Дупница.

Освен извоюваната купа на България, Кючуков и неговото потомство стават известни с европейските триумфи. Сред тях са елиминацията на шотландския Абърдийн с управител сър Алекс Фъргюсън, както и с епичната победа над Байерн Мюнхен с 2:0 на стадион „ Бончук “ на 2-и ноември 1977-а година.

Почина именитият български футболист Емил Кючуков 23.06.24 18:04 Мрежата гърмна! Касова записка от плажа в Бургас изуми всички 23.06.24 17:47 Извънредно от РЗИ: Не се къпете в морето по Северното Черноморие в тези сектори! 23.06.24 17:30 Проф. Иво Христов: Цивилизацията е във етапа на унищожаването на индивида, Европа се движи към край 23.06.24 17:05 Прокуратурата стартира следствие за гибелта на бития англичанин в Пловдив 23.06.24 16:35


„ С огорчение оповестяваме, че на 70-годишна възраст от този свят си отиде една от легендите на Марек Емил Кючуков. Той е част от най-силната генерация на клуба, притежател на Купата на България. Баща е на шефа на Академията на Марек и също някогашен футболист Янек Кючуков. Опелото ще се организира на следващия ден от 9:30 ч. Погребението е от 10:30 ч. Почивай в мир, легендо! “, гласи известието на Марек.

 

Още вести четете в: Спорт За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР