Почина известният бизнесмен Стефан Шарлопов, собственик на верига хотели "Шарлопов

...
Почина известният бизнесмен Стефан Шарлопов, собственик на верига хотели "Шарлопов
Коментари Харесай

Почина известният бизнесмен Стефан Шарлопов

Почина известният предприемач Стефан Шарлопов, притежател на верига хотели "Шарлопов комплекс ". Той е умрял тази нощ в съня си.

Стефан Шарлопов е роден е на 14 октомври 1962 година в Бургас. През 1986 година приключва висшето си обучение във Великотърновския университет, компетентност "Българска лингвистика ". След това стартира работа като публицист в София и в изданията, в които работи, се занимава с икономическа тема. 26-годишен издава първата си книга с художествена документалистика. През 1989 година стартира частен бизнес.

Шарлопов се занимава със стокови и финансови интервенции до 1993 година През 1995 година основава „ Роял Фуудс “ АД – компания за произвеждане на трайни пакетирани сладкиши с фабрика в Елин Пелин. Освен на четирите индустриални предприятия, Стефан Шарлопов повече от 10 години е мажоритарен притежател и ръководител на Съвета на шефовете на компанията за бутилиране на минерална вода „ Девин “ АД, „ Санел “ АД, „ Роял Стоун “ АД, „ Роял Инвестмънт “ ООД, „ Роял Холидей “ ЕАД и други

55-годишният Стефан Шарлопов е един от учредителите на Национално придвижване „ Българско завещание “. Той също по този начин бе ръководител на Българския съюз по балнеология и СПА и притежател на веригата „ Шарлопов хотелс “. Един от последните му планове бе комплекс „ Созополис “, който е умислен като имитация на остарелия град Созопол с неговата неповторима архитектура и жанр.

Шарлопов има пет деца.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР