Почина един от най-известните и влиятелни бизнесмени във Великотърновско -

...
Почина един от най-известните и влиятелни бизнесмени във Великотърновско -
Коментари Харесай

Почина един от най-влиятелните бизнесмен във Велико Търново

Почина един от най-известните и авторитетни предприемачи във Великотърновско - Цанко Александров, прочут и като Бобъра. Той е умрял в столицата във вторник вечерта, заяви „ Борба “.

55-годишният бизнесмен е получил затруднение след прекарана ангина и съвсем 2 седмици е бил в медикаментозна кома. „ Имаше елементарна ангина, одобриха го в болничното заведение във Велико Търново, само че тук няма поделение УНГ и бе превозен в Плевен. Заради забавянето постъпи в реанимация и бе откаран с реанимобил в София, където не съумяха да го спасят “, описаха негови близки.

Александров е апетитен собственик на една от най-големите сбирки на ретро коли у нас. Неотдавна той съумя да я попълни с персоналната чайка на ген. Димитър Гръбчев, която е една от гордостите в сбирката му. Независимо от просперитета си Цанко Александров бе прочут и със своята невзискателност и странеше от публичността. Бизнесменът оставя същинска империя от парцели във Велико Търново и района. Негова благосъстоятелност са много от магазините по централната комерсиална улица на града – „ Независимост “. Преди години той взе и някогашната баня на ул. „ Ниш “, която препродаде на компания „ Осцеола “. Негова благосъстоятелност е и постройката на БТК с часовника в сърцето на града. Има наследник и щерка.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР