Почина Джон Лоутън, изпълнителят на песента, без която юли в

...
Почина Джон Лоутън, изпълнителят на песента, без която юли в
Коментари Харесай

IN MEMORIAM: Джон Лоутън и любовта му към България

Почина Джон Лоутън, изпълнителят на песента, без която юли в България като че ли не стартира - " Джулай морнинг ".

Певецът е умрял преди дни, само че от групата " Юрая Хийп " оповестиха това през днешния ден. В края на тази седмица Лоутън щеше навърши 75 години.

Джон Лоутън обичаше доста България и постоянно беше тук, изключително през юли, когато хиляди посрещаха утрото, дружно с него.

Отишъл си е преди да посрещне този юли. А гибелта му остава необяснима за околните му.

" Джон умря ненадейно на 29-и юни. Противно на публикуваната информация, той не е боледувал. Това прави гибелта му необяснима. Напусна ни безшумно до своята брачна половинка ", написаха във Facebook " Юрая Хийп ".

" Не се схващам като рок легенда. Мисля, че просто имах шанс - да съм на точното място в точния миг. И считам, че доста пъти бях на верните места в вярното време ", съобщи приживе Джон Лоутън.

Смяташе, че България е вярното място и имаше собствен личен дом в Каварна. Посрещаше нашия изгрев и споделяше, че тук има доста за обичане.

" България се трансформира в моя втори дом. Обичам хората, обичам природата, обичам традициите, историята и музикантите ви. Продължавайте да се забавлявате, където и да сте. Аз ще ви видя по пътищата на страната ", сподели още приживе Джон Лоутън.

Където и да е, началото на юли постоянно ще стартира с песента му.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР