Почина 67-годишният Филчо Филчев от димитровградското село Странско, който бе

...
Почина 67-годишният Филчо Филчев от димитровградското село Странско, който бе
Коментари Харесай

Почина 67-годишният Филчо Филчев от Странско, който бе пребит в дома си от двама младежи

Почина 67-годишният Филчо Филчев от димитровградското село Странско, който бе пребит в дома си от двама младежи. Той е умрял в болничното заведение, оповестява Haskovo.info.

Днес в съда 18-годишният Делчо Димитров, който е арестуван за побоя, сподели, че е схванал за кончината му и съжалява. Според проверяващите на 1-ви против 2-ри април Делчо и момче на 15 година отишли в дома на жертвата с бутилка алкохол. След като почнали да пият нещо се объркало и 18-годишният Делчо нанесъл тежки контузии по главата на домакина.

На идващия ден съседи видели на улицата пребития мъж, който бил целият в кръ и в безпомощно положение. Кметът на селото Хубен Пончев подал сигнал, след който момчетата бяха хванати, а потърпевшият беше откаран в болничното заведение.

Атанасов беше близо седмица в кома и през вчерашния ден е умрял. 

Досега Делчо беше упрекнат в причиняване на междинна телесна щета, като се чака то да бъде преквалифицирано в ликвидиране.

Днес Хасковският областен съд удостовери решението на съда в Димитровград, с което на Делчо беше натрапен непрекъснат арест.

В залата бяха родственици на момчето, като татко му Милан сподели, че не знае нищо за случилото се и всички са доста обезпокоени. Адвокат Георги Зарчев изиска домакински арест за младежа, тъй като съгласно него, няма задоволително доказателства, че той е направил закононарушението.

Въпреки това съдът реши, че Делчо остава в ареста, като определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР