Почина 24-годишната Евдокия от Бургас, която повече от 20 дни

...
Почина 24-годишната Евдокия от Бургас, която повече от 20 дни
Коментари Харесай

Издъхна бременната Евдокия, пострадала в мелето между БМВ и катафалка край Бургас

Почина 24-годишната Евдокия от Бургас, която повече от 20 дни се бореше за живота си и за този на бебенцето, което носеше.

Тя бе настанена за лекуване в поделение " Реанимация " към УМБАЛ - Бургас в извънредно тежко положение с директна заплаха за живота. Евдокия е издъхнала на 20 декември вследствие на получените пострадвания. Тя пострада доста тежко при злополука сред БМВ и катафалка, зародила към 15.15 ч. на 29.11.т.г. на изхода на автомагистрала " Тракия ", ръкава за включване в пътя Ветрен – Бургас, напомнят от Флагман.

Припомняме, че при ПТП-то лек автомобил " БМВ 540 ", с бургаска регистрация, ръководен от 25-годишния Живко от с. Черни връх заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост / мокра пътна настилка/, губи надзор над автомобила и блъска спрелия в дясно в ускорителната пътна лента товарен автомобил " Фолксваген Транспортер "  - катафалка, със старозагорска регистрация, ръководен от 21 годишен бургазлия.

Пострадаха лидерът на " БМВ " -то Живко, който настанен за лекуване в поделение " Неврохирургия "  към УМБАЛ - Бургас с диагноза " комоцио ", без заплаха за живота и неговите две спътнички: на 23 и 24 години – първата - Десита, седяща на задната седалка, е призната за лекуване в поделение " Неврохирургия "  към УМБАЛ - Бургас с диагноза " комоцио ", без заплаха за живота, а второто момиче е Евдокия, седящо на предната дясна седалка, бе настанено за лекуване в поделение " Реанимация ". Впоследствие се откри, че е бременна в третия месец, лекарите се бориха за живота й, само че положението на Евдокия беше извънредно тежко.

GlasNews.bg изрича съболезнования към околните и фамилията на младото момиче!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР