Почетният президент на Локомотив (Пловдив) и легенда на българския футбол

...
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) и легенда на българския футбол
Коментари Харесай

Христо Бонев: Можехме да бием Ботев и с 10:0

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) и легенда на българския футбол Христо Бонев съобщи, че и 10:0 е нямало да бъде абсурден резултат в Битката за Пловдив.

" Дербито сред Локомотив и Ботев е най-очакваният мач. По мое мнение то е доста по-вълнуващо от Левски - ЦСКА. Въпреки че тимът имаше проблеми - ковид, контузени играчи, овакантяване на треньора, новите момчета Тунчев, Жоро Илиев, Стоян Колев и Данчо Юруков съумяха бързо да възстановят футболистите най-много психически и да ги приготвят за дербито. Превъзхождахме Ботев във всяко едно отношение и 6:0 е резултат, който не демонстрира тъкмо съотношението на силите на терена. Още през първото полувреме, а и през второто, можеше да увеличим головете. И 10:0 нямаше да е абсурден резултат ", безапелационен бе Зума пред " Тема Спорт ".
" Жалко е, че стадионът бе празен. Отчайващо е, че такива мачове са без аудитория поради възбраната. Но наши почитатели имаше отвън стадиона и те отдадоха с аплодисментите си заслуженото на героите на терена - футболистите и треньорите. Гордея се с този Локомотив. Футболисти, които не са скъпоплатени, които не са гръмки звезди, каквито други тимове в България се пробват да закупят. Крушарски не е човек, който дава огромни суми за имена. Той разчита на хората, в които има доверие, да работят и да приготвят отбора по този начин, че да наподобява по този метод. Мнозина се съмняваха, че след отсъствието на Акрапович ще има някакъв спад в играта, само че заслугата на Александър Тунчев и екипа му е, че съумяха да възстановят климата в тима. Те се възползваха по най-хубавия метод от наследството, което получиха. Горд съм от това, което видях на " Лаута ".
" Хората от треньорския състав знаят какво е да печелиш купата. Те би трябвало да решат и да слагат задачата пред тима и да се гони първото място. Аз може би съм най-горд, тъй като за мен мачовете сред Локомотив и Ботев са нещо, което ми въздейства на самочувствието и душeвността. Когато тимът побеждава, и то с такава игра и резултат, мога по през целия ден да ходя с гордо вдигната глава и на челото ми да написа " Локомотив ", благополучен е Зума. efbet Лига 14 кръг, събота 28 ноември  Локомотив (Пловдив) 6:0краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР