Почетният президент на Локомотив (Пловдив) - Христо Бонев, сподели мнението

...
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) - Христо Бонев, сподели мнението
Коментари Харесай

Христо Бонев: Вярвам, че Локомотив Пловдив може да спечели титлата

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) - Христо Бонев, показа мнението си за това има ли сили отборът му да направи освен това от място в тройката в края на сезона. Той разгласи, че националният тим на България би трябвало да започва със звездата на " смърфовете " Митко Илиев.

Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Тема спорт ":

" Впечатление от състава на Лудогорец ми направиха Антон Недялков и Кирил Десподов. Футболисти, които имат всички качества за актуалния европейски футбол - експедитивност, импровизация, завършващ удар. На мача видях помощника на селекционера на националния тим Коце Видолов и за мен държавният отбор би трябвало да стартира с тях двамата и малко по-напред да е нашият Димитър Илиев. Това би трябвало да е основата на националния тим. Около нея да се гради.

Не знам дали Крушарски си мисли, че не можем да станем първи, само че аз имам вяра. Моето предпочитание от рождения ден с всеки минал мач получава покритие. Ще бъда доста благополучен най-после, в случай че съумеем да гледаме всички тимове под нас. Знаете ли кое ме зарадва най-вече? Това, че тези млади треньори в щаба ни - Александър Тунчев, Георги Илиев, Стоян Колев и Йордан Юруков, работят извънредно добре ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР