Почетният президент на БФХГ и член на Техническия комитет на

...
Почетният президент на БФХГ и член на Техническия комитет на
Коментари Харесай

Мария Гигова: Тази година СК се очeртава много силна

Почетният президент на БФХГ и член на Техническия комитет на Международната федерация по гимнастика Мария Гигова чака доста сериозна конкуренция на Световната купа по художествена гимнастика в София, която ще се организира от 12 до 14 април в зала “Арена Арена”.

“Тази година Световната купа се обрисува доста мощна. Не единствено тъй като идват най-хубавите, само че и тъй като всички са подготвили доста мощни стратегии. Няма да има слаб играч - ще се убедите в това на самото съревнование. Нашите гимнастички по нищо не отстъпват. Нашите също съумяха да премерят сили с доста мощни гимнастички и да се почувстват по-сигурни на терена от началото на годината”, сподели Гигова на специфична конференция в Пресклуб “България” по-рано през днешния ден.

В самостоятелното България ще бъде показана от Невяна Владинова и Катрин Тасева, а при ансамблите ще забележим възпитаничките на Весела Димитрова.

Гигова не пропусна да означи и поздравленията, които продължава да получава за организирането на Световното състезание в София в края на предходната година: “Не се колебая, че всички надпревари в България и най-много Семеен кодекс ще бъдат на доста високо равнище. Не спирам да получавам поздравления, че Световното състезание е било неповторимо. Голяма чест е, че се заприказва за България. Бих желала да пожелая триумф на нашите девойки, те са невероятни. Много ги обичам и имам вяра в тях. Сигурна съм, че ще покажат най-хубавото, на което са способни.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР