Почетният председател наДПСАхмед Доган събира част от актива наДПСв лятната

...
Почетният председател наДПСАхмед Доган събира част от актива наДПСв лятната
Коментари Харесай

Доган събира част от актива на ДПС в Росенец

Почетният ръководител наДПСАхмед Доган събира част от актива наДПСв лятната си резиденция в парк „ Росенец “, заяви bTV.

Сред поканените са депутати от партията и членове, които са изразили знакова поддръжка за него.

По първична информация на срещата не е поканен ръководителят на партията Делян Пеевски, само че е поканен другият ръководител – Джевдет Чакъров.

До напрежение в партията се стигна поради гласуването на кабинета, препоръчан отГЕРБ-СДС.

Припомняме, в деня на гласуването на правителствотоРамадан Аталайобяви, че Ахмед Доган е изискал придвижването да не го поддържа. Същия ден той беше изключен от парламентарната група наДПС.
Делян Пеевски сподели, че такова предпочитание от страна на Ахмед Доган е имало, само че той ще извърши волята на хората. По думите му сред него и Доган няма раздор в персонален проект.

В последна сметка 14 от 30-те депутати наДПСгласуваха„ срещу “ кабинета с министър председател Росен Желяков. Сред тях е и Джевдет Чакъров.

Междувременно станаха известни редица случаи, в които локални структури пишат писма до Доган с въпроса – какво се случва сДПС, както и такива, които отхвърлят да се съобразят с изключването си и да предадат печатите на локалните структури.

С пост в страницата си във Facebook през днешния ден поддръжка за Ахмед Доган пристигна и от младежката организация наДПС:

„ Призоваваме за разсъдък, единодушие и единение! Подкрепяме единството и заедността на партията и заставаме изрично зад почетния ръководител наДПСд-р Ахмед Доган! “, гласи част от позицията на организацията.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР