Почетният председател на ДПС Ахмед Доган продава луксозната си 39-метрова

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган продава луксозната си 39-метрова
Коментари Харесай

Ахмед Доган продава яхтата си

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган продава първокласната си 39-метрова яхта " Агата ". Плавателният съд се предлага на цена от 5,9 млн. евро от две брокерски компании: Worth Avenue Yachts и Imperial Yachts, основани в Монако.

Това се схваща от обява на Intelligence Online, профилиран уебсайт за информация, обвързвана с разследващата общественост. Imperial Yachts, ръководена от Евгений Борисович Кохман, бе сложена в листата със наказания на Службата за надзор на задграничните активи на Министерството на финансите на Съединени американски щати (OFAC) поради хипотетичните си връзки с околните до Владимир Путин предприемачи Игор Сечин и Генадий Тимченко.

" Ахмед Доган наподобява се пробва да изпревари възможни дейности, които българското правораздаване или администрацията на Съединени американски щати биха могли да подхващат против него ", разяснява уеб сайтът. 

Яхтата " Агата "

Снимките в обявата на Imperial Yachts разкриват лукса на интериора и чертежи на 3-те равнища на яхтата " Агата ". А съгласно обявата за продажба на Worth Avenue Yachts яхтата е под български байрак. По данни на MarineTraffic яхтата е под малтийски байрак. Собственик на " Агата " не е самият Доган, а компанията " Ийст Лайн Шип Мениджмънт “ АД, която е заличена. Действителен притежател на тази компания е Методи Антонов Проданов. Той е шеф и на компанията " Брук Констракшан “, благосъстоятелност на Румен Гайтански – Вълка.

Материалът е на OFFNews.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР