Почетният председател на ДПС Ахмед Доган не е поканен в

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган не е поканен в
Коментари Харесай

Доган не бил поканен на комисията Росенец

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган не е поканен в комисията „ Росенец “. От Движение за права и свободи не се сещали какво тъкмо би трябвало да каже той през комисията. Това стана ясно от думите на депутата от Движението Хамид Хамид пред БНР.

„ Да припомня на ръководителя на тази комисия, че четирима индивида няма по какъв начин да вземат такова решение. Той по-късно го е признал, че решението е взето при липса на кворум, т.е. няма такова решение. Евентуално може да бъде изработен нов опит, само че какво би трябвало да каже господин Доган на тази комисия, че не се сещам. Там са всички документи от всички държавни институции. Тази база си има притежатели, които могат да бъдат изслушани “, заобяснява той.

Според него има сатанизиране на Движение за права и свободи, което не е нещо ново, само че акцентира, че това ги правело по-силни, а държанието им нямало потребност от промяна.

От думите му стана ясно, че Движение за права и свободи няма взето преднамерено мнение по въпроса дали изборите през ноември да бъдат на една дата, или поотделно - парламентарни и президентски.

Хамид Хамид акцентира, че Движението за права и свободи ще поддържа приемането на спомагателни средства за пенсионерите в бюджета.

По мотив възможен политически план на двамата министри Асен Василев и Кирил Петков, Хамид отговори, че Движение за права и свободи не се смущавали от появяването на нови политически планове.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР