Почетният председател на ДПС Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е
Коментари Харесай

Ахмед Доган и Делян Пеевски се отказаха от охраната на НСО

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от и депутатът от придвижването Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и народен представител към този момент 4 мандата от гражданската квота на Движение за права и свободи Делян Пеевски е роден в София на се отхвърлят от държавната защита на НСО, осведоми Dariknews като се базира на свои източници.

Двамата приканиха президентът, под чията шапка е НСО, да пази олигарсите от Прехода, които ограбиха България, както и водача на Демократична България Христо Иванов.

Пеевски и Доган разговаряха със свои симпатизанти и са безапелационни, че нямат потребност да ги охранява работа, компрометирала се с политическите провокации от последните дни, чийто идеолог е Радев.

„ Нямаме нужда да ни пази работа като НСО, която се компрометира извънредно. Нека тази работа да пази олигарсите, които нанесоха тежки вреди на България. Може същата работа да изпрати държавни гардове и в Дубай, да пазят Васил Божков”, безапелационни са Доган и Пеевски.

Борисов прикани за неотложно привикване на Комисията, която преценя потребността от защита от НСО
Малко по-късно стана ясно, че в диалог с вътрешния министър министър председателят е поискал още през днешния ден комисията за НСО да се събере и да реши за потребността от защита на двамата политици.

Тяхното решение обаче обезсмисля сходно заседание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР