Почетино: Тотнъм ще удължи договора на АлдервейрелдМениджърът на Тотнъм Маурисио

...
Почетино: Тотнъм ще удължи договора на АлдервейрелдМениджърът на Тотнъм Маурисио
Коментари Харесай

Почетино: Тотнъм ще удължи договора на Алдервейрелд

Почетино: Тотнъм ще удължи контракта на Алдервейрелд
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че клубът ще задейства клаузата в контракта на Тоби Алдервейрелд, която ще го остави на,,Уембли “ до 2020. Според нея, белгийският централен бранител може да напусне,,шпорите “ през лятото за 25 млн. паунда, а не със свободен трансфер.

Тотнъм обаче би трябвало да получи въпросните 25 млн. паунда най-късно две седмици преди затварянето на летния трансферния прозорец.,,Със сигурност той остава при нас. Ситуацията е сходна на тази с Ян Вертонген “, съобщи Почетино. Според Sky Sports News, Алдервейрелд е бил разполагаем за 25 млн. паунда предишното лято, само че нито един клуб не е излязъл с оферта за бранителя.

Според информациите, Тотнъм не е получавал публично предложение за услугите на 29-годишния футболист от идването му в клуба от Атлетико Мадрид през 2015 година за сумата от 11.5 млн. паунда. Алдервейрелд бе цел на Манчестър Юнайтед предишното лято, само че двата клуба по този начин и не доближиха до съглашение между тях, настояват източници на Sky Sports.

Бившият състезател на Саутхемптън е главен състезател в селекцията на Тотнъм през този сезон, като е изиграл 24 мача за,,шпорите “ във всички шампионати, в това число 17 във Висшата лига. Успехът с 5:0 в последния кръг вкъщи против Борнемут изкачи отбора на Почетино на втората позиция в таблицата на шест точки от водача Ливърпул. В идващия кръг съставът приема вкъщи новака Уулвърхемптън. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР