Почеркът на сексуалните посегателства е абсолютно идентичен - жертвите са

...
Почеркът на сексуалните посегателства е абсолютно идентичен - жертвите са
Коментари Харесай

Ще Ви Настръхне Косата! Ето Кой Е Серийният Изнасилвач От Пловдив Владимир Петков! Вижте Снимки!

Почеркът на половите похищения е безусловно еднакъв - жертвите са нападнати в колите си във вечерните часове, сред 21 и 23 часа, в кв. " Кючук Париж " - застрашени с нож и изн*силени брутално. Тези съвпадения незабавно подсказаха, че става дума за сериен изн*силвач, а съмненията бяха доказани след ДНК тест, който сподели цялостно съвпадане. Владимир е задържан от органите на реда нощес, а сравнителна експертиза е посочила непоколебимо, че той е виновен за зверствата. ДНК-то му е било в системата на полицията, защото Петков е бил наказан за изн*силване в Пазарджик преди години. След като е излежал присъдата си, той е излязъл на независимост, само че склонността му към принуждение и незаконните му пристрастености явно не са били повлияни от каторгата.

Кой е Владимир Петков? Криминално проявеният Владимир е на 35 години, като понастоящем живее в Пловдив и работи във компания за климатици.

Мъжът е имал дългогодишна другарка, от която има дете, само че дамата го напуща преди няколко месеца. Близки към Владимир разясняват, че мъжът показвал извънредно необичайно държание, като че ли в него има радикално разнообразни персони.

Той се държал по един метод у дома, по радикално друг на работа. Избухвал елементарно, и то в непредвидими обстановки. Вероятно пусковият механизъм, който е ескалирал незаконното му държание и го е подтикнал към всеобщо принуждение, е точно фактът, че жена му го напуща. Владимир споделя поредност от гневни постове в обществените мрежи, в които сипе обвинявания по неин адрес. Обвинява я в неистини, написа, че не усеща фамилията си. Агресивни настроения демонстрира и към други членове на фамилията.

Обяснява по какъв начин се усеща предаден от татко си и че родителят му се е отказал от него. Целият му профил в обществените мрежи е изпълнен със фотоси и клипове с еротично наличие, като последното му лайв видео е снимано на 28 октомври, а в светлината на прожектора попадат девойки, които танцуват в нощно заведение евентуално в Пловдив. Споделя и забавен откъс за риска, който реферира мощно на закононарушенията, осъществени от него. " Винаги има мигове, които си заслужават риска ", верую спазено от него в насилствените актове, които прави ужасно невъзмутимо.

Владимир е посягал на още редица дами, с изключение на изн*силването момиче в Пазарджик, за което е лежал, и новите две в Пловдив, за които следва да му бъде повдигнато обвиняване



. Жертвите му надалеч не се изчерпват с тях, защото съгласно източници е имало аналогични случаи, само че дамите са били прекомерно уплашени, с цел да подадат сигнал. Апелира се всеки, който знае за полово посягане, осъществено от Владимир, или персонално е станал обект на такова, да се обърне към полицията. Анонимността е обезпечена. Към момента Владимир Петков е задържан, следва полицията да рапортува материалите по следствието на прокуратурата в Пловдив, с цел да бъде повдигнато обвиняване.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР