Побойникът, който преби 37-годишният медик от врачанския спешен център е

...
Побойникът, който преби 37-годишният медик от врачанския спешен център е
Коментари Харесай

Мъжът, пребил медик, е роднина на загиналото дете

Побойникът, който преби 37-годишният доктор от врачанския незабавен център е в родствена връзка със фамилията от злополуката във вторник вечерта, при която почина 3-годишно дете. Побоят над Кирил Петров стана в петък вечерта пред дома му във врачанския кв. Младост.

Пострадалият Кирил Петров бе признат в хирургичното поделение на болничното заведение с огромна рана челото, цепната джука, два избити зъба и доста други рани. Медикът бе част от втория екип, който е бил на мястото на злополуката и е помагал за спасяването на тежко ранената брачна половинка на водача, карал с над 100 км в час на мокрото шосе сред с. Лиляче и Враца.

 
След първия разпит на потърпевшия проверяващите служители на реда споделиха, че евентуално се касае за битов скандал, откакто побойникът обвинил Петров, че трови кучетата в квартала и преровил раницата му в търсене на отрова, осведоми " 24 часа ". Пострадалият доктор описал нападателя си, който виждал в квартала си. По неговото изложение и прегледаните записи от региона полицията разкри побойника Ангел А. и го арестува.

Медицинският помощник Петров пък показа, че се усеща афектиран и изпитва боязън за живота си. Вече след ареста на побойника потърпевшият изрече съмнение, че може би нападението над него е обвързвано с работата му и присъединяване му в екипа по време на съдбовната злополука. „ Не мога да схвана обаче за какво някой ще си отмъщава на мен, откакто отидохме там да помогнем и да спасяваме животи. ”, сподели Кирил Петров.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР