Побой над служител в денонощен магазин в Габрово предизвика остри

...
Побой над служител в денонощен магазин в Габрово предизвика остри
Коментари Харесай

Хора от Габрово излязоха в защита на бития в денонощен магазин служител

Побой над чиновник в денонощен магазин в Габрово провокира остри публични реакции. На видео, което беше публикувано от шефа на магазина, се вижда по какъв начин трима мъже постановат с юмруци служителя на комерсиалния обект.

Инцидентът е станал на 7 април, малко след 22 ч. Нападнатият чиновник е 31-годишният Венцислав, който до през вчерашния ден е бил в болница.

Пред bTV мъжът описа, че в злощастната вечер е изпълнявал работните си отговорности – зареждал е витрините, когато видял сдърпване на вратата. В разправата взели участие тримата по-късно негови нападатели, които той виждал и преди в магазина, и още един човек.

„ Най-учтиво ги помолих да си се схванат някъде встрани, по човешки. Помолих ги да изоставен, тъй като вършат проблеми в магазина”, описа Венцислав.
Клиенти пребиха продавач в денонощен магазин в Габрово Кадри от нападението бяха публикувани в обществените мрежи
По този метод обаче провокирал гнева на тримата мъже и те го нападнали.

Тогава паник бутона в магазина натиска касиерката, която в този миг е била на промяна. След 10 минути идва полиция.

„ Това е безусловно неприемлива обстановка. Не би трябвало да се случва освен при нас, а в нито един търговски обект. Как мислите, че ще работят оттук насетне тези наши хора? Те би трябвало да са спокойни на работното си място”, сподели за bTV шефът на комерсиалния обект.

Тримата нападатели са арестувани. Двама от тях са с престъпни регистрации – единият е излежавал присъда, другият се опитал да избегне ареста, като скочил от прозореца на болнично заведение.

Тази заран пред денонощния магазин в Габрово се събраха хора в поддръжка на потърпевшия Венцислав.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР