Побой над сина на известен самоковски бизнесмен. Нападнатият е с

...
Побой над сина на известен самоковски бизнесмен. Нападнатият е с
Коментари Харесай

Семейна драма и побой в центъра на Самоков

Побой над сина на прочут самоковски предприемач. Нападнатият е с потрошени крайник и ръка. Опериран е и е настанен за лекуване в „ Пирогов ”.

Нападението се случва измежду бял ден в Самоков и е снимано от камери за видеонаблюдение. Нападателят твърди, че до това се е стигнало след тежък тормоз и домашно принуждение, упражнявани от жертвата на побоя върху сестра му.

Младата жена е общински консултант в Самоков и двамата с нападнатия мъж живеели на фамилни начала, само че връзките им били на приливи и отливи.

Пред NOVA се съгласиха да приказват бащата на пребития мъж и нападателят. Петър Гуцалски е татко на Христо Гуцалски. Петър описа, че казусът е от 15 април. Синът му спрял на улица в града и чакал негов бизнес сътрудник.

„ Приближава се лицето Людмил Джелепов, отваря вратата откъм тротоара и по данни на сина ми стартира да го заплашва с ликвидиране ”, съобщи Петър Гуцалски. След това синът му излиза от автомобила и стартира боят. Разказва, че в един миг синът му е изгубил и схващане.

По-късно нападателят е арестуван за 24 часа в полицията.

Петър Гуцалски отхвърля обвиняванията, че синът му е упражнявал домашно принуждение върху дамата, с която живее на фамилни начала.

„ Цветелина Джелепова от септември досега е посетила неведнъж Гърция с него и децата, неведнъж е посещавала Солун, Кавала, Велинград, Сандански. Февруари си постави силиконови гърди, синът ми е един от спонсорите ”, споделя Гуцалски.

Не знае дали синът му е вадил оръжие и е желал да стреля. Знае обаче, че една вечер Христо е ходил пред къща в града, с цел да снима среща на Цветелина с различен мъж, за който не знае в какви връзки са.

Нападателят Людмил Джелепов също изложи своята версия. „ Счупванията станаха, откакто скочи против мен, само че падна ”, споделя Джелепов. И добавя, че повече от месец той и фамилията му живеят в боязън.

„ Този боязън е предизвикан от проследявания, систематичен тормоз над сестра ми. Тя е жертва на домашно принуждение, пребива я няколко пъти. Повече от месец обикаля в черни облекла и револвер на кръста към къщата, в която тя живее с двете й деца, насажда се последователен боязън ”, сподели Людмил Джелепов. „ На 7 април той наблюдава колата, в която тя се движеше с неин прочут, пресече пътя им, спря ги, слезе, зареди револвер и създаде два изстрела ”, съобщи Людмил Джелепов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР