Побой над общински служител в Разлог. Мъжът посетил квартал „Нов

...
Побой над общински служител в Разлог. Мъжът посетил квартал „Нов
Коментари Харесай

Пребиха общински служител в Разлог след спор за дърва за огрев

Побой над общински чиновник в Разлог. Мъжът посетил квартал „ Нов път” във вторник служебно, само че си тръгнал пребит. Извършителите са арестувани и часове по-късно пуснати, предава Нова тв.

По обяд във вторник общинският чиновник Методи Колев получава сигнал, че незнайни режат нелегално дървесина и отива на инспекция. За доказателство решил да снима с телефона си нарушаването.

„ След направената фотография, този, който режеше дърва скочи и стартира да ме дърпа. Към него се причисли втори. Опитваха се да ме бутнат на земята, с цел да падна. Аз се пазех, не не желаех да падна, с цел да не стане по-лошо. След което трети, който беше неработоспособен с една ръка, беше взел дърво и стартира да ме постанова по главата”, описа Методи Колев.

Непознатите повалили Колев за секунди, а по-късно ударите траяли. „ Аз просто не можех да се вардя от всичките. С едната ръка държах единия, който се опитваше да ме бутне, с другата се пазех, с цел да не ме удря с дървото по главата, най-малко да ме удря по ръката. След това паднах, поритаха ме малко два три пъти и се разотидоха”, споделя той.

Колев е в болница с комоцио. В квартал „ Изток” са безапелационни, че съкварталците им са почтени, а експанзията пристигнала от общинския чиновник. Методи Колев е безапелационен, че ще съди побойниците си.

От полицията оповестиха, че след побоя над общинския чиновник са арестувани двама мъже от квартал „ Изток”. Впоследствие те са били освободени. В ареста в този момент е мъжът, който Колев упреква, че го е нападнал с дърво.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР