Побеснял мъртво пиян шофьор е вдигнал на крак полицията във

...
Побеснял мъртво пиян шофьор е вдигнал на крак полицията във
Коментари Харесай

Той скочи в Лева, но не се спря! Снощи побесня, заплаши врачански ченгета с Бойко Борисов

Побеснял мъртво пийнал водач е вдигнал на крайник полицията във Враца, научи първо организация BulNews.
Тази нощ полицейски екип е спрял за инспекция лек автомобил „ Aуди “ с врачанска регистрация.
Зад кормилото на немското возило е бил 40-годишен гражданин на града. При прекъсване на колата, мъжът се опитал да избяга от униформените, само че те съумели да го настигнат.
Шофьорът е бил във очевидно нетрезво положение и чиновниците на реда поискали да му създадат тест с дрегер, врачанинът обаче изрично отказал. Той не поискал да даде документи за инспекция и се държал извънредно нападателно към чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Почерпеният мъж даже е заплашил ченгетата, че ще извика Бойко Борисов, с цел да се разправи с тях.
След направена информация от страна на служителите на реда се открило, че лидерът е недееспособен и е взел колата на сина си без негово познание.
Оказва се, че пияният врачанин е добре прочут на полицията, откакто преди няколко месеца се хвърли в коритото на река Лева.

От последните минути: Кола излетя от „ Крайречен бул. “ във Враца и падна в река „ Лева “, пожарникари и незабавни медици се пробват да стигнат до хората /снимки/

Припомняме, че случаят стана на 3 ноември предходната година, а организация BulNews първа заяви за него.
Тогава мъжът още веднъж седнал зад кормилото на лек автомобил „ Ланча “ след приложимост на алкохол. 40-годишният е пътувал към „ Червения площад “, когато ненадейно е изгубил надзор над колата и скочил в надълбоко към 10 м. дере. След като бил изваден от автомобила, мъжът е почнал да буйства и служителите на реда неотложно го арестували.
Очевидно врачанинът не си е взел поука след случая и се е показал още веднъж. Този път обаче се чака следствията за него да са по-сериозни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР