Победната серия на Александър Везенков в БФБ е-баскет лигата продължава.

...
Победната серия на Александър Везенков в БФБ е-баскет лигата продължава.
Коментари Харесай

Везенков продължава да гази в е-баскет лигата

Победната серия на Александър Везенков в БФБ е-баскет лигата продължава. Националът записа 17-и триумф в 17 мача отпред на Балкан Ботевград. Той се класира за втория стадий на плейофите с 2-0 победи против " Викингс ", откакто взе и втория мач с безапелационното 149:32. Следващият му противник е почитател на Черноморец.

Със 17 следващи победи е и геният от школата на Черно море Тича и член на селекцията на България до 16-годишна възраст Цветомир Бонев. Той продължава напред в плейофите след 2-0 против почитател на Балкан.
Напред в този поток е и Ясен Милов от " Спортни гении ", който играе с А1 Академик. Също с две следващи победи в елиминациите се отличиха Марин Маринов от Балкан, Милен Дудев от Рилски състезател и Костадин Лазаров от Ямбол.

Още един професионален баскетболист пък отпадна от борбата. Ивко Ивков от Балкан напусна шампионата след второ проваляне от Шампион 2006 на Стоян Димитров след 90:103. С 0-2 победи в плейофите отпадна и Мартин Маринов от Спартак (Плевен). Елиминиран беше и капитанът на Чавдар (Троян) Тодор Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР