Победителят в осмия сезон на Като две капки вода Фики

...
Победителят в осмия сезон на Като две капки вода Фики
Коментари Харесай

Фики пак печели „Капките”!

Победителят в осмия сезон на „ Като две капки вода ” Фики Стораро е сигурен победител и в новото издание. Това се шушука настойчиво зад кулисите на шоуто за фалшификати. Още след първото присъединяване на Фики стана ясно, че той няма огромна конкуренция за спечелването на огромната премия.

На сцената във тип на корабокрушенец се появи Митко Рачков, само че този път не като водещ. Комикът връхлетя в познатия си от телевизионния клип тип на аскет, с дълга и сплетена коса, брада и шлифер. Той похвали Геро и го назова „ един от най-талантливите български артисти ”, а сетне разгласи, че новото му шоу стартира в ефира на Нова телевизия на 7 март в 20 ч. и по този начин откри новия сезон на „ Капките ”.

Синът на Тони Стораро избра да се преобрази в Дони и изпя шлагера „ Уморени крила ”. 25-годишният Фики се оправи брилянтно с превъплъщението си и обра овациите на публиката и журито. Зрителите също бяха във екстаз. Всички са уверени, че точно Фики ще триумира и в този сезон.

„ Мнoгo cъм рaзвълнувaн. Щe дaм oтнoвo мaкcимумa oт ceбe cи. Избрaх тaзи пeceн, зaщoтo ми e любимa. Дoни e мнoгo e cпeцифичeн c пoвeдeниeтo и жecтoвeтe cи и мe чaкa дocтa рaбoтa ”, показа преди да излезе на сцената музикантът. Дори и тези от феновете, които не харесват неговия род признаха, че осъществяването му е едно от най-фантастичните във всички сезони на предаването. Макар че при първото си излизане на сцената участниците имаха правото сами да изберат песента, с която ще се показват, някои от тях звучаха по този начин, като че ли са били жертва на бутона на шанса.

Фики сграбчи първото място с внушителните 89 точки и със забележителна преднина пред останалите. След него се подреди Михаела Маринова с 56 точки, а трета бе Софи Маринова с 52. Поли Генова остана четвърта с 42 точки, Рафи – с 38, Милица Гладнишка с 35, а Азис, който се показа прекомерно неубедително като рокаджия, събра едвам 29 точки. Последен остана шоуменът Къци Вапцаров. Въпреки сполучливата му реплика на вокалиста на немската хеви метъл група „ Рамщайн ” Тил Линдеман, тогавашната омраза сред него и Фънки във „ ВИП брат ” още веднъж се отрази на оценката му. Къци несправедливо остана с минимален брой точки – единствено 21.

В този сезон гласуването става по нов правилник на оценяване. Първи гласоподават участниците.  Те още веднъж могат да дават по 5 точки на някой от съперниците си. След тях гласоподава журито - както до момента, те дават от 3 до 10 точки. Зрителите пък гласоподават с от 6 до 20 точки. Последен глас имат менторите на участниците – хореографът на шоуто Алекс Енева, вокалният възпитател Етиен Леви и преподавателят по актьорско майсторство Жоро Низамов. Те имат право да дадат общо 10 точки единствено на един реализатор, който съгласно тях се е справил най-добре с имитацията. Заради компликациите с приравняването на точките, в този сезон то отпада.

Първото предаване от сезона завърши с голям гаф. Победителят Фики трябваше да показа на кого ще връчи премията си от 1000 лева По традиция те отиват за благотворителна идея по желание на спечелилия. Изпълнителят на „ Ламборгини ” разгласи, че се е подготвил, въпреки че не е очаквал да победи. Фики призна, че получава доста писма с молба за помощ и дава паричната премия на най-малкото от тях – 2-месечния Влади, който страда от бъбречна непълнота. „ Надявам се да оказа помощ на него и на неговото семейство ”, съобщи музикантът. Уви, единствено 2 дни преди старта на новия сезон бебето загуби борбата за живот и умря, а сина на Стораро дори не беше схванал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР