Победителят в най-екстремното риалити разказа за спечеления златен медал тази

...
Победителят в най-екстремното риалити разказа за спечеления златен медал тази
Коментари Харесай

Алекса: „90% от организацията е свършена. Сватбата ще бъде тук в София на 18 юни и ще бъде голяма!"

Победителят в най-екстремното риалити описа за извоювания златен орден тази година и за най-емоционалния миг в живота си.

Диаманти и сълзи

„ От два месеца живеем в София. От самото начало връзката ни с Елица стартира доста да се развива доста съществено. Заживяхме дружно. Дойде времето, в което да й предложа. В продължение на три дни обикалях магазините за бижута, само че всички пръстени ми изглеждаха едни и същи. Колебаех се какъв да избера – дали да е по-малък и гальовен, подобаващ за нейната ръчичка или различен, само че сигурно желаех да бъде с елмаз. Разбрах се с една жена, която оказва помощ в организацията на сватбата ни,  да се забележим в един мол и да решим какво да създадем. Казах на Елица, че ще се поразходя из мола да поразгледам, а тя остана да разисква детайлите за събитието с сътрудника ни. Измъкнах се, открих магазина, харесах пръстена, само че бях доста обезпокоен да не е решила и тя да пристигна в мола и да не ме види. За благополучие, шефът ме води в скрита стая, в която да си предпочитам умерено. После го скрих в колата. На 24 декември, до момента в който тя готвеше за празника, взех кутийката и я сложих върху телефона й. Насълзиха ми се очите, уповавам се, че за пръв и финален път изпитвам такова нещо. Тя доста хареса пръстена и незабавно побърза да се похвали във вайбър групата на цялото семейство “, споделя Алекса.

За идната „ скромна “ българо-сръбска женитба

„ 90% от организацията на празника е свършена. Остават дребни детайлности. Сватбата ще бъде тук в София на 18 юни и ще бъде огромна. Избрахме да бъде тук, с цел да е комфортно за всички. Елица е от Варна, аз съм от Белград. Моите посетители ще стигнат по-бързо дотук, както и нейните, в случай че трябваше да пътуват до Сърбия. ”

Поредна огромна победа на тепиха – Как треньорът Христо Чапанов вкарва Алекса във форма?

„ Запознахме се в спортния център, където работя и в типично неделикатен за мен жанр му предложих да го приготвя за идващото му съревнование. Ние имаме най-модерния център за функционална подготовка на състезатели. Говорим за експедитивност, устойчивост и мощ. За всевъзможни типове спорт. Решихме да му предложим, а той доста самоуверено одобри. Което също беше учудващо. Изпълнява каквото му кажа, най-малко до момента в който е в залата. Влезе във форма извънредно бързо. Нашият диетолог му направи стратегия, която спазваше прецизно, до момента в който не пристигна сръбската нова година “, споделя треньорът на Алекса.

„ Много ми липсват моите хора. А си имаме и традиция в Сърбия, когато се събудим на 6 януари, отиваме да си отрежем „ бъдник “, като в същото време си пийваме ракийка. Вечерта целият квартал отива на църква и там се пали голям огън, а всеки носи своя личен „ бъдник “. Част от него заделяме, с цел да запалителен у дома. “

Седмица по-късно Алекса взима златен орден на шампионата по битка в Сливен.

„ Не го чаках, тъй като противниците ми са доста мощни. Най-силната категория от 26 индивида. От тях четирима действително могат да ме победят, тъй като са по-добре готови от мен. С помощта на Христо и целия му екип успяхме да извоюваме първото място. “

„ Следващата цел – ние сме промоутъри на най-голямата MMA верига в България и на 11 март имаме интернационално събитие в зала „ Христо Ботев “. Алекса видя, че приготвяме наш играч и реши да ни върне услугата, като му помогне за ММА срещата, която му следва. Защото битката съставлява 40% от този спорт ”, споделя Христо Чапанов.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР