Победителят в Игри на волята“ се е отдал на купони

...
Победителят в Игри на волята“ се е отдал на купони
Коментари Харесай

След „Игри на волята“: Няма да повярвате как Алекса харчи на...

Победителят в „ Игри на волята “ се е отдал на купони и празненства, а парите от премията му изтичат в заведения и нощни заведения

Бурни купони в столични нощни заведения си устройва съвсем всекидневно Алекса, който сграбчи 100 000 лева от предаването на Нова телевизия, пръска великодушни суми, с цел да се забавлява в компания.

25-годишният първенец по битка, наподобява е оставил тренировките на назад във времето. Самият Алекса постоянно споделя клипчета от веселбите, в които взе участие, а неотдавна бе видян в дискотека в Студентски град да се забавлява изстрелвайки с револвер подправени банкноти долари.

След успеха в шоуто Алекса Ерски изрази подготвеност се реалокира да живее в България, тъй като в Сърбия не вижда бъдеще за спортната си кариера. Състезателят се раздели с националния тим по битка със скандал, откакто негов сътрудник е изпратен в последния миг на огромно състезание вместо Алекса. Тогава той се записва за кастинга на предаването поради приятелката си Елица Янкова, написа „ България Днес “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР