Победителят от ВИП Брадър 2015 Джино набързо съжали за връхлетялата

...
Победителят от ВИП Брадър 2015 Джино набързо съжали за връхлетялата
Коментари Харесай

За Пред Всички Е Цветя И Рози, Но Страшна Трагедия Разкъсва Душата На Джино! Зад Паравана Е Страшно!

Победителят от ВИП Брадър 2015 Джино небрежно съжали за връхлетялата го небрежно популярност. След успеха си в риалитито, българският американец е подложен на непрекъснат тормоз от хора, търсещи еиднствено облаги от него. След края на предаването Бианкалана прекара няколко месеца в родината си преди отново да стегне куфарите за Съединени американски щати.

През това време столичният му дом е подложен под цялостна укрепление. Изведнъж знайни и незнайни за него почнали да му досаждат и да търсят контакт с него. Така хора, които Джино в никакъв случай не е виждал, се представяли за негови далечни родственици. Или пък му обяснявали от какъв брой години познават майка му. несъмнено, всички търсели финансови облаги, поблазнени от лъскавия имидж, който емигранта съумя да си построи.

Съседите на Бианкалана също се видели в знамение. Не се минавало ден без пред входната врата да има опашка от искащи да се срещнат персонално с риалити спечелилия. Някои дами даже се заканвали, че ще спят пред входната врата, до момента в който не съумеят да видят и да поговорят с Джино. А той пък гледал все да се прибира в късна доба, с цел да избегне неприятните за него срещи.

Една „ фенка “ на някогашния на Джена се оказала по-неприятна от всички други. Неизвестна дама била безапелационна, че брадърът е станал жертва на проклинание от някогашната си жена и по тази причина е претърпял тежката злополука. Тя налудничаво повтаряла, че е призована да отърве Джино от тъгите и страданията. От тези нейни думи него тръпки го побивали, написа hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР