Победителят от Предателите“ Хари Кларк беше подложен на критики, че

...
Победителят от Предателите“ Хари Кларк беше подложен на критики, че
Коментари Харесай

Хари Кларк от „Предателите“ на BBC разгневи феновете, като каза, че „никога не е имал нужда от пари“ въпреки тъжната история

Победителят от „ Предателите “ Хари Кларк беше подложен на рецензии, че сподели, че „ в никакъв случай не е имал потребност от парите “.

Хари победи във финала на риалити шоуто довечера, откакто съумя да убеди Моли, че е същински правилен. Разбира се, това беше голяма неистина - и почитателите са уверени, че двойката към момента се кара месеци след края на шоуто.

Въпреки това, Хари разгневи почитателите с един коментар, който направи за премията от £95 000, която завоюва след казвайки в предходен епизод, че той и фамилията му не могат да си разрешат да излязат на вечеря.

Попитан в Uncloaked какво би направил с всички тези пари, той сподели: „ 23 години с това доста пари!Дори не мога да го обясня.Парите в никакъв случай не ме вършат благополучен.Никога не съм имал потребност от пари.Докато имам покрив над главата си,храна,вода,семейство и половинката си,това е всичко,от което нуждая се. Тези пари ще ги лекуват, всичко, което майка ми и татко ми са създали за мен като деца, и те са ми дали всичко, от което съм имала...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР