Победителят от последния сезон на риалити формата на NOVA Игри

...
Победителят от последния сезон на риалити формата на NOVA Игри
Коментари Харесай

Зъботехникът от Симитли, победител в „Игри на волята“, Ив. Рълев с мистериозно гадже на бурен купон

Победителят от последния сезон на риалити формата на NOVA „ Игри на волята “ Иван Рълев се появи с ново гадже на едно от най-чаканите празненства у нас за тази година - Elrow. В началото на празненството риалити звездата Рълев бе в интимна непосредственост с красивата дама до себе си.

Блондинката не е известна за българския елит и нейната идентичност остана тайнственост. Дамата носеше черна елегантна шапка и това несъмнено я отличи от останалите маскирани посетители, написа " Телеграф ".

Рълев също не беше маскиран за разлика от множеството присъстващи на празненството, само че за сметка на това двамата се забавляваха на техномузиката с доста танци. Зъботехникът и неговата половинка бяха на ВИП местата, а цената на един билет за първокласните места е 180 лева

Това събитие се организира за трета година в България за последователите на този род музика. На събитието участваха още доста родни звезди като изпълнителките Гери-Никол и Лидия, които изпъкнаха с визиите си. И двете хубавици бяха маскирани като феи.

Тази година тематика на събитието беше „ тайната градина “ Попфолк певицата Лидия бе с бели перли към прическата си на кок, а на гърба си имаше розови крила. Колоритната изпълнителка Гери-Никол пък избра да украси косите си с нежни цветя и зелени листа, както и цялата рокля на русокоската бе с бели рози.

На празненството бе и близначката Рени, позната от занимателната платформа Тик-Ток. Нейната визия също бе една от най-интересните на празненството, защото тя избра да бъде горски дух.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР