Победителят от последния сезон на Hell's Kitchen, Реджеп Бадев, не

...
Победителят от последния сезон на Hell's Kitchen, Реджеп Бадев, не
Коментари Харесай

Реджеп след Hell's Kitchen: Нов ресторант, нови фенки, но старо любимо българско ястие

Победителят от последния сезон на " Hell's Kitchen ", Реджеп Бадев, не беше харесван от някои фенове поради неговата самонадеяност. Но болшинството си спомнят, че точно вярата му в личните сили, въображения и опит бяха качествата, които му донесоха успеха. Да не забравяме и че въпреки и да бяха негови съперници, той постоянно помагаше на останалите участници в кулинарното шоу.

Виж още: Българка бе посетител на Джими Кимъл, влиза в ролята на дъщерята на Борат

Е, през днешния ден началник Бадев има собствен ресторант. Става въпрос за пицария в Пловдив, като избрал този град, защото бил добра алтернатива за старт на сходен бизнес. Нещо повече - Реджи, както го назоваха всички в шоуто, към този момент възнамерява да отвори и второ свое заведение, чийто фокус още веднъж ще е италианската кухня, само че този път няма да предлага пица, а паста. 

Виж още: Задължителните маски навън: Галин възропта против мярката, други звезди го последваха

Пред камерите на " На Кафе " Реджеп показа, че обича да изненадва клиентите си с усети, а последното украшение към менюто в ресторанта му е авторска пица, където в едно се събират крем от тиква, гъши дроб, хайвер и пармезан. А в случай че някой страда от неприятно въодушевление поради неприятното време на открито, предлага италианския десерт канола - хрупкава какаова черупка с рикота, захаросани плодове, шам фъстък и бадеми.

Шеф Бадев има и обичани ястия в българската национална кухня. Сред тях преди всичко е мусаката, а други негови любимци са сиренето и тараторът. 

Виж още: ALMA: 7 неща " My mama told me "! (номер 7 от препоръките на Саня ще ви изненада!)

Що се отнася до работата, Реджеп е безапелационен - известността му е помогнала доста. Така съумява да притегли клиенти от цяла България, които идват единствено и единствено с цел да видят по какъв начин готви. Имало и последователки - някои се снимали с него, други желали подпис, а трети - напряко вечеря. Дали им отхвърля? Категорично не!

Изображение: https://www.instagram.com/chef_badev/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР