Победителят от последния сезон на Биг Брадър Джино Бианкалана показа

...
Победителят от последния сезон на Биг Брадър Джино Бианкалана показа
Коментари Харесай

Джино и Джерард Бътлър помпат заедно във фитнеса

Победителят от последния сезон на Биг Брадър Джино Бианкалана сподели в обществените мрежи фотоси с холивудската звезда Джерард Бътлър , видя HotArena .

Актьорът е в България за фотосите на третата серия от кино лентата „ Код Олимп ” . Заедно с него в София кацна и Ник Нолти, а скоро се чакат Морган Фриймън и Джейда Пинкет.

Бътлър се грижи за положителната си форма във верига известни фитнеси, където го засякъл Бианкалана. Наскоро той претърпя следващата си интервенция в Турция, откакто преди две години едвам оцеля при злополука с мотор в Америка. Очевидно възобновяване му върви добре , щом тренира, а бастунът, с който нормално се движи, не се вижда на фотосите. 

Бътлър също показа фрагментът в своята страница във Facebook, а мненията под фотографията незабавно заваляха. Джино не крие, че е удивен от естественото поведение на холивудската звезда. 

" Той видя, че съм с шина на крайници и ме поздрави за волята да упражнявам, въпреки и в това положение. Оказа се, че имаме безусловно идентични произшествия с мотор. Преди няколко години и него го е блъснала жена по същия метод ", разкри Джино. 

Родният мачо показа, че Бътлър се е държал извънредно другарски с него и двамата дълго са си бъбрели над фитнес уредите.

Бианкалана тренира интензивно всеки ден, защото се е нахъсал да влезе във форма за лятото. Въпреки шината на крайници си, риалити звездата демонстрира воля и не пропуща подготовка, предават от Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР