Победителят от Хелс китчън Станислав Иванов се окичи с титлата

...
Победителят от Хелс китчън Станислав Иванов се окичи с титлата
Коментари Харесай

Станислав от Хелса - идол на кулинарията

Победителят от " Хелс китчън " Станислав Иванов се окичи с купата " Кулинарен кумир ", написа Телеграф. 

Той бе определен единомислещо след допитване до потребителите в мрежата. Наградата му бе връчена по време на годишните награди " Идол на годината ".

" Щастлив съм за това самопризнание, давам всичко то себе си и се веселя, че това се вижда и прави оценка ", съобщи Станислав. Освен него с призове " Идол бяха наградени още куп звезди. Д жулиана Гани да вземем за пример единомислещо сграбчи премията сексидол. Хубавицата обаче не можа да участва персонално на церемонията, като изпрати видеозапис, в който се извини и изясни, че е възпрепятствана, защото няма кой да гледа бебето й.

" Титлата майка е преди всичко, по тази причина благодаря за оценката, горда съм с нея и ще нося наградата с наслада ". Филип Буков стана първи измежду актьорите. С неустоимия си сексапил и капацитет той съумя да победи в гласуването. На сцената излезе и продуцентът му Кирил Кирилов, който също бе награден с плакет.

Носителката на купата " Мис Силикон " Катрина Атанасова бе определена за Инстаграм модел, а Лейди България Биляна Димитрова - за фотомодел на годината. Цвети Разложка завоюва премия за сполучлив фешън бизнес, а Александрина Йорданова стана най-хубава измежду миските. Жасмина Стоичкова бе определена за модел на годината, а Лина за проспериращ млад реализатор. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР