Победителят от Хелс китчън“ и настоящ шеф-готвач в предаването На

...
Победителят от Хелс китчън“ и настоящ шеф-готвач в предаването На
Коментари Харесай

Победителят от Hell`s Kitchen с нова луксозна придобивка

Победителят от " Хелс китчън “ и сегашен шеф-готвач в предаването " На кафе “ Станислав Иванов яхна мощен мотор. Той се похвали с новата си облага в обществените мрежи, като качи няколко фотоса, почтени за корица на автомобилно списание.

Мечта



Станислав за коментар отхвърля да назове точната сума, която е броил, с цел да е горделив притежател на возилото. " В случая не е значима цената, а фактът, че аз от доста години желая тъкмо подобен мотор. Дойде моментът, в който взех решение да си направя подарък самичък на себе си. Все повече в живота попадам в обстановки, които ме учат да живеем повече за момента. Работя доста в последната година и считам, че мога да си подаря малко благополучие. Пък и нали знаете, мъжете имаме уязвимост към коли, мотори и така нататък “, описа Станислав. Проверка на " Телеграф " откри, че за новата си облага шефът е дал над 30 бона.

Подкаст

В момента с изключение на в предаването " На кафе “ той се изявява и като водещ на формалния подкаст на предаването " Хелс китчън “- " Кухнята след пъкъла “. Той посреща пръв всеки изнемощял участник и пред него те разкриват най-съкровените си мисли, секрети, благополучие и болки от присъединяване си в шоуто.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР