Победителят от Гласът на България преди две години–Радко Петков, реши

...
Победителят от Гласът на България преди две години–Радко Петков, реши
Коментари Харесай

Радко Петков от „Гласът на България” заряза ученето

Победителят от „ Гласът на България ” преди две години–Радко Петков, реши да се посвети на кариерата си. Музикантът зарязва за една година ученето, с цел да може изцяло да се посвети на образованието си, научи HotArena.
Наскоро спечелилият от „ Гласът на България ” през 2017 година подписа контракт с „ Пайнер ” и ще гради статут на звезда в кръшния род.
До дни се чака да пусне и първата си песен–дует с колежката си Анелия.

Заради многото задължения, които има сега, Радко решил краткотрайно да замрази образованието си.

„ Мисля да продължа образованието си, само че тази година ще пропусна, с цел да мога да се приготвя по-добре. Ще аплайвам национално пеене, най-малко такава ми е концепцията. Много ми се желае да ме одобряват в Музикалната академия в Пловдив ”, сподели още Радко.

Музикантът желае да учи национално пеене и е мощно пристрастен от българския фолклор. От компанията „ Пайнер ” одобряват решението му, само че са безапелационни, че след година ще му припомнят, че би трябвало да приключи висше обучение.

Продуцентите във компанията се стараят освен изпълнителите им да наподобяват добре, само че и да учат, с цел да бъдат образец на подрастващите, написа „ България през днешния ден ”.

Само преди месец в изявление Радко показа, че е минал сполучливо матурите и е подготвен да продължи. Той бе извънредно въодушевен, с цел да продължи да учи, само че в следствие реши да прекъсне за малко.

Съвместната ария с Анелия е колкото изненадваща, толкоз и разумна. Двамата пяха дружно и на финала на „ Гласът на България ”.
„ Емоцията да пея с Анелия е неповторима, тъй като тя е необикновен човек. Никога не съм вярвал, че мога да се срещна с някого, който е постигнал толкоз доста и е запазил себе си толкоз натурален.

Усетих я доста покрай мен. Има някаква прочувствена връзка сред нас, която ще ни помогне за дебютната ми ария.

Да, тя ще бъде с Анелия. В момента работим по нея и се надявам в най-скоро време да я представим. Много е бърза и запеваема ”, споделя още Радко.

В „ Гласът на България ” Радко блестеше с рок осъществявания и бе в тима на Иван Лечев. След края на шоуто, през 2017 записа първо авторско парче — „ Ябълката на раздора ” продуцирано от Графа.

Песента е с съвременно звучене, само че две години по-късно той промени жанра и се насочи към поп фолка.

Смята се, че персонално Митко Пайнера го е одобрил за компанията и отново той го поучава, по какъв начин да наподобява на сцената и да задържи вниманието на почитателите.

По всяка възможност Радко ще последва образеца на Галин и Фики Стораро–активни тренировки във фитнеса и проява на мускули на сцената. Самият артист се майтапи, че е подготвен да си пусне и мустаци, защото му харесва концепцията да се види в сходна светлина пред публиката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР