Победителят от All Stars на Острова на любовта Моли Смит

...
Победителят от All Stars на Острова на любовта Моли Смит
Коментари Харесай

Островът на любовта раздели страховете, тъй като Моли отпътува за Вегас без Том за 30-ия си рожден ден

Победителят от All Stars на Острова на любовта Моли Смит отлетя за Лас Вегас, с цел да отпразнува 30-ия си рожден ден без Том Клеър.

Риалити звездата чества 30-ия си рожден ден със жанр, като отиде на страницата си в Instagram, с цел да показа екранна фотография на всички аларми, които е настроила за летището. Звездата тагна всички свои другари, които се причислиха към нея на специфичното пътешестване, само че приятелят й Том, с който завоюва риалити сериала, липсваше.

На екранната фотография тя настрои аларми за 2 сутринта. Тя озаглави обявата: „ Единственият път, когато тази тревога е допустима, е за отмора... Вегас заран “, сподели тя, до момента в който тагна трима от приятелите си. Въпреки това, тя се погрижи да се впише в ранното празнуване на рождения ден с Том предходната седмица.

Моли – която се сближи с 24-годишния Том и съумя да завоюва сериала ITV2 – отиде на страницата си, с цел да показа фотоси от вечерята си с Том и нейното семейство. Първата фотография беше на нея и Том, които изгл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР