Победителките в регионалния конкурс за красота в Хасково Паола Стефанова

...
Победителките в регионалния конкурс за красота в Хасково Паола Стефанова
Коментари Харесай

Паола и Мюге с достойно представяне на Мис България СНИМКИ

Победителките в районния конкурс за хубост в Хасково Паола Стефанова " Мис България " Хасково и една от нейните подгласнички Мюге Раиф, която се яви като " Мис Кърджали " останаха впечатлени от националния конкурс „ Мис България 2018 “.

Двете хубавици се качиха на огромния подуим спокойни в столицата и с усмивка на лицето. Те споделиха, че присъединяване им в състезанието в петък вечерта е бил скъп урок. Форумът им е харесал доста и биха се впуснали в него и следващата година, когато ще имат към този момент по-голяма подготовка. Участничките бяха 18 и се показаха в 3 дефилета – национални носии, бански и публични рокли.

Димитровградчанката Паола и Мюге, която е родом от стамболовското село Лясковец и учи в Хасково не попаднаха в призовата десятка, само че районният управител на „ Интерсаунд “ Адриана Добрева съобщи, че те са още прекомерно млади, едвам на 17 години и бъдещето е пред тях.

" Мис България " стана танцуващата спортни танци бургазлийка Теодора Мудева, която също е на 17 години. Мудева обаче се явява за повторно на влиятелния конгрес. Тя получи оценката си от миналогодишната победителка Тамара Георгиеваа. Подгласнички станаха Симона Пеловска от Ловеч и Михаела Йорданова от Варна. Конкурсът се провежда от шефката на „ Интерсаунд “ Ирина Папазова.

Този път мненията в обществените мрежи бяха, че в действителност равнището е било по-високо и са спечелили корони, девойките, които в действителност са ги заслужавали.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР