Победителката в първия сезон на романтичното риалити предаване Ергенът“ -

...
Победителката в първия сезон на романтичното риалити предаване Ергенът“ -
Коментари Харесай

Виктория от „Eргенът“ заработи 100 бона от измамени балъци

Победителката в първия сезон на сантименталното риалити предаване „ Ергенът “ - Виктория Капитонова, представяща се за блогър и специалист в развиването на instagram профили, е проработила над 100 000 лева с машинация. Това алармираха опари ли се консуматори в непрестанно разрастваща се платформа tiktok, написа „ Галерия “.

Стандартният пакет на Виктория коства 500 лева,  а записалите се са 232 ма души - т.е. простата сметка сочи, че в джоба си хапливата русокоска е прибрала 116 000 лева За страдание сумата не е премия за напъните и креативен принос или новаторски способи, които ползва на заинтригуваните по тематиката - по какъв начин да станат известни в уеб пространството, а е разследване на откраднат бизнес модел на международно известна съветска инфлуенсърка Марго Савчук. Същата изготвя поредност от лекции, набира ментори, въобще основава марката си с голям екип от експерти. Това, което прави Капитонове е да вземе концепцията и да я наложи на родния пазар.

„ Заработила е парите от всичко друго, само че не и от авторски курс. Няколко девойки, които са осъзнали, че са станали жертва на машинация и на краден курс, се свързаха с мен и ми изпратиха подробна информация, с цел да се затвърди това, за което предупреждавах преди време ", споделя момиче на име Станислава, която има над 50 000 почитатели.

В едно от видеата тя споделя, че Капитонова я заплашила със съд.

" Виктория желае да ми заведе дело, и до момента в който си очаквам призовката или поканата от Жоро Игнатов за правосъден спор - нямам самообладание, ще продължим да си приказваме за всичко това ", споделя младото момиче.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР