Победителката в Hell`s Kitchen Валентина няма намерение да се прибира

...
Победителката в Hell`s Kitchen Валентина няма намерение да се прибира
Коментари Харесай

Победителката в Hell`s Kitchen: Записах се за предаването на две бири, а попринцип не пия алкохол

Победителката в Hell`s Kitchen Валентина няма желание да се прибира в България. От години новата " Кралица на кухнята на пъкъла “ се е открила със фамилията си в Германия.

" Със брачна половинка ми сме обезпечили всичко на децата ни, с цел да водим естествен стандарт на живот. В България е доста по-трудно това да се случи, за жалост на младите “ споделя победителката в Hell`s Kitchen.

Валя, както я назовават всички, се записва непринудено за кулинарното шоу. В този миг е имала компликации в работата си.  

" Една вечер си сипах две бири и се записах. По принцип аз не пия алкохол. Първият път когато отидох брачният партньор ми ми сподели, че ще печеля. На смешка споделях на приятелите ми, че отивам като Кличко в Hell`s Kitchen, а по какъв начин ще изляза е към този момент различен въпрос “, признава Валя.

След успеха Валентина сменя работата си. Отново е готвачка, само че в хотел в Германия, чиито ресторант е оценен доста високо - има звезда " Мишлен “, писа  " България Днес “.

" Немският шефът на предния ресторант, в който работих ме похвали за успеха ми. Каза ми, че съм същата и в действителния живот. Колегите също са ме гледали и бяха доста щастливи за мен “, споделя още Валентина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР