Победителката в Ергенът“ Виктория Капитонова рязко е увеличила доходите си

...
Победителката в Ергенът“ Виктория Капитонова рязко е увеличила доходите си
Коментари Харесай

Виктория Капитонова се похвали с тлъста банкова сметка

Победителката в " Ергенът “ Виктория Капитонова внезапно е нараснала приходите си след края на шоуто.

Красивата рускиня се похвали, че към този момент прибира петцифрена сума на месец като инфлуенсър. Възходът на мадамата стартира откакто печели предаването. " Отдавна изваждам по 5-цифрени суми ", похвали се брюнетката, която ce скъсва да популяризира най-различни неща посредством фотоси и клипчета. Но без да показа дали са 10 000 или 99 000, както и в каква валута приказва. Преди да се появи в " Ергенът ", Виктория не може да се похвали с толкоз солидни доходи. Ала след изявата си тя става още по-популярна, по-търсена и разумно подвига цената, против която би рекламирала даден бранд. Мацката се занимава и с други неща в обществените мрежи, които също й носят доходи. 

В същото време Виктория е гневна, че всеки я пита дали има хиалурон в устните. " Не, нямам “, изрично съобщи мацката, която няма нито една промяна по тялото си.

3вездата на Виктория изгря в " Мастършеф “. Мацето шашна журито с невероятна рецепта, с помощта на което влезе в същинското съревнование. Година по-късно Виктория пребори конкуренцията на куп девойки и завоюва " Ергенът ".

" Не съм взела и една стотинка за присъединяване ми в шоуто, прецизира Капинотова. Всички участнички и самият Ерген Виктор Стоянов не са получили и лев за приключението, снимано близо два месеца в Турция, писа  " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР