Победителката в Ергенът Валерия отпразнува 26-ия си рожден ден в

...
Победителката в Ергенът Валерия отпразнува 26-ия си рожден ден в
Коментари Харесай

Валерия на 26, но сама без Ергенът

Победителката в " Ергенът " Валерия отпразнува 26-ия си рожден ден в компанията на четириног другар и за следващ път подхрани слуховете, че любовта й с ерген №2 Евгени Генчев е единствено за пред света.

" Ако има нещо, което ме прави същински щастлива, това е любовта на животните.  Половината от живота ми е по-смислен, точно тъй като го вложих в тези, които имаха най-голяма потребност и те си заслужиха всяка секунда от моето време и цялото ми сърце! Заедно имахме доста щастливи, само че и мъчителни моменти. Те ме научиха какво е обич в най-чистата ѝ форма ", написа моделката, която по този начин и не загатна колегата си в щастливия й ден.

 Заради неуспеха на ерген №3 Алек Младенов, който остави две моми разплакани и просто избяга, а в първи сезон Виктор Стоянов просто по форма даде пръстен на Капитонова, Евгени и природозащитничката са принудени да го играят влюбени. Иначе Валерия излиза с младия Георги, който също като нея оказва помощ на изхвърлени животни. Двамата дискретно демонстрират в обществените мрежи фотоси от идентични пътувания, само че към този момент тяхна обща фотография не е изтекла.

Миналата година около рождения ден на хубавицата още веднъж имаше скандал с Евгени, освен тъй като доста почитатели означиха, че тя се държи извънредно с него, само че и тъй като ясно се виждаше, че не е измежду мечтаните посетители на празненството, напомня Hotnews.bg. В клипа, публикуван в интернет от миналогодишното тържество, се видя по какъв начин в основния миг, в който на рожденичката са поднесени две торти и всички я снимат, пианистът се доближава до нея и нежно поставя ръка на кръста ѝ.

Тя обаче, макар че е сякаш щастлива и усмихната, внезапно сменя физиономията си и му споделя нещо. Тъй като е шумно, Евгени очевидно не я чува и отново се доближава до нея, само че тогава към този момент, много по-рязко, Валерия му насочва безапелационна имитация в смисъл да не я доближава. Този път Генчев дава отговор " Доооообре " и непринудено се отдръпва от сякаш младата си избраница.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР