Победителката в Денсинг старс д-р Неделя Щонова се появи в

...
Победителката в Денсинг старс д-р Неделя Щонова се появи в
Коментари Харесай

Д-р Щонова след безсънна нощ: Още не осъзнавам какво стана в „Денсинг старс

Победителката в „ Денсинг старс ” доктор Неделя Щонова се появи в утринния блок на bTV и призна, че не е мигнала през миналата нощ. „ Още не мога да осъзная какво се случи ”, призна тя след триумфа в танцовото шоу.

Нейният сътрудник Атанас Месечков побърза за каже, че всеки от участниците в „ Денсинг старс ” е заслужавал успеха. Той акцентира, че приказва освен за финалистите, а за всички, които са вложили доста труд и предпочитание, с цел да надминат опциите си на паркета.



Д-р Щонова съобщи, че цяла нощ не е спала с цел да чете мненията. Тя обаче въобще не загатна негативните отзиви, които валят непрекъснато.

За сметка на това водещата на здравното предаване на bTV цитира единствено позитивните мнения. Тя цитира случаи на хора с тежки диагнози, които са се въодушевили от нея и са решили да танцуват или най-малко да се движат.

Д-р Неделя Щонова съобщи също, че тя е изпълнила задачата, която си е сложила още при започване на танцовата конкуренция. „ Три пъти отказвах да вземам участие в „ Денсинг старс ”, призна тя. Шонова изясни, че се е съгласила най-много с цел да покаже, че здравето идва освен от достиженията на науката, а и от това, което прави всеки с страстите и тялото си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР