Победителката от първия сезон на Ергенът - Виктория Капитонова, е

...
Победителката от първия сезон на Ергенът - Виктория Капитонова, е
Коментари Харесай

Победителката в „Ергенът 1“ е още с възрастния господин, с когото е била гадже преди шоуто

Победителката от първия сезон на „ Ергенът " - Виктория Капитонова, е имала гадже, до момента в който е била във формата.

Сексапилната рускиня бе определена от Виктор, само че по този начин и не станаха двойка. Оказва се, че риалити звездата има връзка от няколко години. Половинката на ергенката е много по-възрастен от нея. Самата Виктория споделяла преди близки, че влиза в „ Ергенът " за популярност и реклама. Мъж въобще не й трябвало, тъй като имала прелестен човек до нея, когато доста обичала и ценяла. Той изцяло разбирал манията й да бъде известна и дал единодушието си обичаната му да се впусне в „ Ергенът ". „ Имам си другар, да ", сподели на няколко пъти Виктория в предаванията, в които взе участие, на без да разкрива от кой момент е дружно с колегата си.

По информация на „ България през днешния ден " Капитонова е с индивида до нея от близо 4 година Той е българин и има сериозен бизнес. Именно той заплаща скъпите почивки, на които рускинята непрекъснато върви. Разбира се, тя не гo демонстрира на никое място. Факт е, че откогато завоюва „ Ергенът “, Виктория се трансформира в една от най- търсените дами в България. Само година след изявява си в сантименталното шоу, тя взе участие в „ Кухнята на Ада “, а през тази седмица бе и в  „ Черешката тортата ".

След като стана разпознаваема с помощта на „ Ергенът “, бизнесът на Капитонова също процъфтява. Тя неведнъж се е хвалила, че прибира по 20-30 бона, а от време на време и по 50 на месец от обществените мрежи където прави семинари по какъв начин да изкараме лесни пари. Най-интересното е, че мадамата още е гадже със същия мъж, с който върви, преди да влезе в  „ Ергенът ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР