Победителката на X Factor UK 2015 – Луиза Джонсън, която

...
Победителката на X Factor UK 2015 – Луиза Джонсън, която
Коментари Харесай

Британска звезда избира кандидати за голямата сцена в X Factor България

Победителката на X Factor UK 2015 – Луиза Джонсън, която се трансформира освен в изобретение за Англия, само че и за международната поп сцена, ще дойде в България при започване на идната седмица, с цел да преживее още веднъж страстта на музикално шоу №1. Този път звездата ще влезе в ново амплоа, включвайки се в избора на претендентите за огромната сцена в X Factor България.

Британската изпълнителка ще бъде специфичен посетител на Саня Армутлиева в основен миг от новия сезон на шоуто, което започва на 10 септември от 20:00 ч. в ефира на NOVA. Къщите на съдиите ще предрешат ориста на тимовете на Саня, Любо, Заки и Криско, които ще се изправят пред тежък избор, в компанията на потвърдили се реализатори.
 Луиза Джонсън Вирджиния Рекърдс
Луиза Джонсън печели 12-тото издание на X Factor UK на 17-годишна възраст, трансформирайки се в най-младия участник в историята на шоуто до този миг. Изпълнението на финала с ментора й - Рита Ора, и песента „ And I'm Telling You I'm Not Going ”, е летящ старт за кариерата на младата певица. Сингълът на спечелилия - Forever young, оглавява незабавно английските поп ранглисти.
През 2016 година Джонсън има особено присъединяване в сингъла на Clean Bandit – Tears, а в края на годината излиза и вторият й солов сингъл So Good. В началото на 2017 година Луиза нападна международните ранглисти с Best Behaviour, който става № 1 в редица европейски чартове, както и един от най-големите шлагери на лятото.

Тази есен шоуто, което основава същински звезди, ще се завърне със спиращи дъха осъществявания, музикални борби и съдбоносни решения. Бъдете част от „ Сътворението на звездите ”, не пропускайте огромния старт на музикално шоу №1 X Factor - 10 септември, 20.00 ч. единствено по NOVA.

Актуални новини за шоуто ще откриете на уеб страницата на формата , както и на Фейсбук страницата на предаването.
 Луиза Джонсън Вирджиния Рекърдс

  По тематиката Започва огромното премеждие X Factor
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР